Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne așteaptă minute grele acolo”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
27.01.2017

CSU Sibiu dispută în această seară un meci important în vederea calificării în prima grupă valorică, galben-albaștrii urmând să dea piept cu BCM U Pitești. Antrenorul sibienilor, Dan  Fleșeriu, spune că jucătorii săi vor avea parte de un duel dificil la Pitești, dar speră că se vor întoarce cu o victorie la Sibiu.

„Avem un meci foarte greu, cu una dintre echipele cele mai bune din campionat, care a câștigat meciul cu una dintre contracandidatele la intrarea în primele șase echipe. Mă refer la Timișoara, pe care a învins-o la 20 de puncte. Așadar, ne așteaptă minute grele acolo. Suntem însă pregătiți și sper să facem o apărare suficient de bună ca să le punem probleme și să încercăm să venim cu o victorie acasă”, a spus Dan Fleșeriu.

Antrenorul sibian a vorbit și despre cei doi jucători accidentați din lotul său, Igor Mijajlovic și Bogdan Popescu, care nu au evoluat în partida precedentă cu Dinamo București.

„Suntem cam în aceeași situație. Vom vedea dacă ceilalți vor putea acoperi absența lor sau dacă va fi cazul să forțăm. Sunt convins însă că băieții vor încerca să facă tot ceea ce pot. Nu sunt încă refăcuți sută la sută”, a mai spus antrenorul lui CSU Sibiu.

Meciul dintre BCM U Pitești și BC CSU Sibiu începe la ora 18 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 4. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!