Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne propunem să accedem în play-off”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.09.2015

CSU Sibiu a câștigat partida cu Gaz Metan Mediaș cu scorul de 112-104. La finalul jocului amical, antrenorul sibienilor Dan Fleșeriu a oferit o declarație în care a vorbit atât despre echipa sa cât și despre formația adversă. Tehnicianul sibienilor a fost nemulțumit de apărarea echipei sale, dar a ținut să și felicite echipa Gazului Metan pentru că a păstrat o echipă cu mulți jucători periculoși.

„Din păcate apărarea noastră a fost mult prea slabă decât ne puteam închipui. Băieții noștri au considerat că dacă Mediașul nu are pivoții va fi victimă ușoară. Pe de altă parte suntem și în perioada de pregătire în care suntem foarte jos cu piciorele și vom începe să crește în următoarele 12 zile. Felicit Mediașul pentru că în continuare, la fel ca și anul trecut, are o echipă de shooteri și fiecare dintre băieți este periculos.”

Antrenorul lui CSU Sibiu a vorbit și despre obiectivele echipei de pe Cibin în sezonul 2015/2016:

Având în vedere lotul tânăr pe care îl avem, cu mulți rookie în componență ne propunem să accedem în play-off dar știm că va fi un lucru foarte greu.

Dan Fleșeriu a încheiat afirmând că în cadrul formației sibiene mai pot avea loc modificări la nivelul lotului de jucători:

„Mai există loc de schimbări dar  deocamdată mergem la un turneu în Slovacia și apoi ne vom decide.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!