Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „O înfrângere dureroasă”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.02.2016

CSU Sibiu a pierdut în deplasare, pe parchetul celor de la Dinamo București, cu scorul de 90-78, penultima partidă din prima fază a campionatului. Dan Fleșeriu, antrenorul formației de pe Cibin, s-a arătat nemulțumit de jocul echipei sale, spunând că jucătorii săi au fost lipsiți de energie și motivație în confruntarea cu dinamoviștii. Antrenorul sibienilor a vorbit și despre evoluția lui Desharick Guidry, noul transfer al lui CSU Sibiu.

„O înfrângere dureroasă pentru că am jucat total lipsiți de energia și motivația de a arăta bine ca echipă în teren. În aceste condiții, fără agresivitate în apărare și fără agresivitate, nu putem progresa nici ca echipă, nici individual. Va trebui să avem grijă în meciurile care urmează să ne regăsim dorința de a juca, atât individual, cât și ca echipă. Desharick, noul nostru jucător, a fost copleșit de dorința de a juca iar jocul lui nu a putut avea același impact pe care l-au avut alți jucători, cu o evoluție mai bună în primele meciuri. Așteptăm să ne ajute mai mult pe viitor”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

În etapa următoare, CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Oradea. Galben-albaștrii vor disputa ultima partidă din sezonul regulat sâmbătă, 13 februarie, de la ora 19, în sala Antonio Alexe.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Chiar daca eram calificați, evolutia a fost una jenanta. Nu pot intelege aceasta prestație. Dar sa sperăm ca a fost un accident.
    .HAI CSU!!!!

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!