Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „O victorie dulce, o revanșă după meciurile de la Cluj”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.04.2016

Meciul trei dintre CSU Atlassib Sibiu și U-Banca Transilvania s-a încheiat cu victoria galben-albaștrilor, 93-91. După succesul repurtat pe teren propriu în fața marii rivale U-BT, sibienii continuă drumul în play-off, urmând să joace miercuri, tot în Sala Transilvania, meciul patru.  

Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, s-a declarat mulțumit de modul în care jucătorii săi au abordat partida, spunând, la finele meciului, că victoria a fost o revanșă după cele două meciuri pierdute la Cluj-Napoca. 

„O victorie dulce, o revanșă după meciurile de la Cluj în care am fost aproape și am fost foarte supărat pentru că am greșit foarte mult și consider că noi am pierdut meciurile respective. Mă bucur de faptul că băieții au avut puterea să se apere, pe tot parcursul meciului, atât de bine. La pauză, Clujul avea un procentaj de 67% la aruncări, în condițiile în care noi făceam apărare destul de agresivă, peste ceea ce   am făcut în restul campionatului, și totuși ei au marcat extrem de bine. Mă bucur că nu au reușit să țină ritmul până la final și că, de data aceasta, chiar dacă avem bancă mai scurtă, am părut că suntem mai proaspeți la final”, a declarat Dan Fleșeriu. 

Deși au obținut o victorie importantă, sibienii nu se îmbată cu apă rece înaintea meciului patru din seria cu U-BT.

„În mod normal aș zice că nu contează victoria asta, dar contează pentru că ne ține încă în viață. Mai avem sala încă o dată probabil plină, miercuri. Nu m-am entuziasmat foarte mult niciodată la o singură victorie. Cineva mai experimentat decât mine mi-a spus în trecut că: <<o victorie este o întâmplare, a doua poate să fie noroc și abia a treia e confirmare>>”, a mai spus Dan Fleșeriu. 

Baschetbaliștii sibieni au fost purtați spre victorie de un public senzațional. Suporterii sibieni s-au îmbrăcat în galben și au pregătit o coregrafie 3D, fiind, după cum a spus Dan Fleșeriu, factorul decisiv al victoriei împotriva celor de la U-BT. 

„Sala e senzațională. S-a simțit ca la antrenamentul de sâmbătă, când o parte centrală a tribunei a fost plină și am fost toți emoționați până la lacrimi. Și azi (n.r. luni) a fost senzațional și cred că este un factor decisiv pentru victoria noastră. Așa va fi și miercuri”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Miercuri, de la ora 20, are loc meciul patru dintre CSU Atlassib Sibiu și U-Banca Transilvania. În momentul de față scorul general este 1-2. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Lliannan :

    Bravo
    Frumos! Felicitari pentru victorie si mai ales pentru atmosfera din sala! Va tinem pumnii de la Craiova!

    cu 8 ani în urmă (26.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Multumim Craiova !Oricum miercuri va fi un meci de totul sau nimic....HAI CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (26.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!