Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Pentru noi a fost o competiție grea. Am învățat mult din această experiență”

Dan Fleșeriu: „Pentru noi a fost o competiție grea. Am învățat mult din această experiență”

BC CSU Sibiu a fost din nou aproape de un rezultat important în grupa din FIBA Europe Cup, dar a pierdut în final ca și în alte partide. Sibienii au pierdut cu 71-80 pe terenul lui Bahcesehir College în ultima etapă a fazei grupelor, după ce diferența era de trei lungimi la intrarea în ultimele două minute. Antrenorul Dan Fleșeriu a spus la final că au fost două meciuri frumoase cu turcii și a dorit un parcurs cât mai lung în competiție ambelor echipe calificate din grupa D, Bahcesehir și CSM CSU Oradea.

„Aproape am câștigat din nou. Felicitări echipei gazdă, au fost meciuri frumoase și acasă și aici. Băieții noștri au încercat maximum să câștige măcar unul din meciuri și am fost aproape. Mult noroc în faza următoare și să sperăm că vom avea două echipe din grupa noastră care vor merge până la capăt și vom fi mândri dacă le-am ajutat să fie mai bune și să ajungă acolo.

Pentru noi a fost o competiție grea, a fost prima dată după mulți ani când am jucat în grupe. Am învățat mult din această experiență. Sperăm că nu va mai trece atât de mult timp să fim din nou în grupe. Este frumos să călătorești și să joci cu jucători buni și echipe bune, vă doresc noroc în runda următoare”, a declarat Dan Fleșeriu la conferința de presă de după meci.

„Vulturii” termină grupa cu 7 puncte și vor fi pe trei dacă Fribourg nu câștigă în această seară la Oradea. BC CSU Sibiu nu avea miză în acest meci, știind de ceva timp că nu poate să avanseze în faza următoare. Galben-albaștrii și-au încheiat participarea în grupele FIBA Europe Cup cu un bilanț de o victorie și 5 înfrângeri, fiind aproape de rezultate bune în câteva dintre aceste partide. Dan Fleșeriu a spus că prezența fanilor le-a oferit o motivație foarte bună în ultimul meci.

 „Pentru clubul nostru și pentru jucători asta e cea mai bună motivație pe care putem să o primim, este extrem de important. Am avut mulți fani în Elveția, am avut mulți și aici. Nu există cuvinte să le arătăm cât de mult le mulțumim și suntem mândri de ei, vin după noi în fiecare meci. Va fi important să păstrăm asta și în campionatul românesc. Suntem una dintre echipele care nu joacă în nicio sală fără fanii noștri”, a concluzionat antrenorul sibienilor.

Pentru BC CSU Sibiu urmează o săptămână până la următoarea partidă. Galben-albaștrii au programat următorul meci miercuri, 4 decembrie, de la ora 19:00, acasă cu SCM U Craiova, în etapa a 8-a din LNBM.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!