Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Pentru noi a fost un meci extrem de greu, în care am jucat practic cu 6 jucători”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
27.03.2016

 CSU Atlassib Sibiu a reușit sâmbătă seara, în Sala Transilvania, să câștige prima partidă din actuala stagiune de campionat în fața celor de la  BC Mureș Târgu Mureș.

La finele partidei, tehnicianul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a spus că baschetbaliștii săi au introdus câteva faze noi în atac, pentru a putea combate apărarea celor de la BC Mureș. 

„Pentru noi a fost un meci extrem de greu, în care am jucat practic cu 6 jucători. Băieții au depus un efort foarte mare, iar lucrul acesta s-a văzut pe final, că ne cam târam pe teren. A trebuit să schimbăm apărarea ca să putem să închidem aruncările lor de trei puncte, cu care ar fi putut reveni în joc. În sfârșit am reușit o victorie cu Tg. Mureș și mai a rămas o singură echipă pe care nu am reușit să o învingem sezonul acesta, ceea ce e un lucru pozitiv, cel puțin pentru mine. Am început jocul extrem de încet, parcă fără energie, deși antrenamentele de săptămâna aceasta au fost foarte bune. Am început cu câteva lucruri noi în atac, pentru a putea combate apărarea celor de la Tg. Mureș. Cam toate echipele încearcă să ne oprească jocul de tranziție, jocul rapid, iar cei care reușesc, ne și înving. Harrison a jucat astăzi puțin pentru că nu este complet refăcut și nu vreau să mă risc înaintea play-off-ului. A jucat și pentru că Will Paul nu a fost chiar în joc, așa cum aș fi vrut eu, și s-a văzut asta și prin faulturile pe care le-a comis, dar și prin nesiguranța din atac. Chiar și așa am reușit să ne regrupăm, avem 5 marcatori cu peste 10 puncte, ceea ce este bine. Mă bucur că Tincu reușește să stea în teren și să facă un joc bun și sper că va deveni și mai sigur pe minge atunci când este atacat”, a declarat Dan Fleseriu.

Tehnicianul lui CSU Sibiu a vorbit și despre absența căpitanului echipei, Octavian Popa Calotă, care nu s-a aflat nici măcar pe banca de rezerve.

„Calotă este încă puțin accidentat. Sper să își revină și să ne ajute în continuare, pentru că avem nevoie de jocul lui mai mult decât crede, poate, și el. Mă bucur că am reușit să câștigăm a doua oară acasă, chiar și fără aportul lui, și mă gândesc cu entuziasm cum ar fi dacă ar juca și el, așa cum a jucat la un moment dat. Dar asta depinde mai mult de el decât de mine sau de colegii lui”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Etapa următoare, CSU Sibiu joacă în deplasare cu U-BT Cluj-Napoca. Meciul se joacă miercuri, de la ora 19.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Prezența lui Calota in teren, nu cred ca va fi de bun augur.S-ar putea sa facă mai mult rău, mai ales acum cînd Tincu isi confirma de la meci la meci valoarea.

    cu 8 ani în urmă (27.03.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    chestii la cald
    Ma bucur mult pentru Vlad, daca va continua tot asa va deveni un om de baza in echipa. Acum sa spui ca prezenta lui Calota in echipa face rau nu cred ca merita vreun comentariu. Kevin ramane "romanul" de baza si eu sunt convins ca poate reveni la forma buna din tur. Doar cu el la capacitate maxima avem sanse ca in playoff sa facem o surpriza Cu o rotatie de 8-9... cu Kevin Tincu si Geo+Cioacata ne putem lua la tranta pentru a da lovitura intr-o serie lunga de 5 meciuri.

    cu 8 ani în urmă (27.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!