Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Pornim ca favoriți și avem nevoie de victoria aceasta”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
29.01.2016

Galben-albaștrii au moralul bun și speră să obțină o victorie împotriva celor de la CS Phoenix Galați, a căror vizită o primesc mâine, de la ora 18, în Sala Transilvania. Dan Fleșeriu, antrenorul principal al lui CSU Sibiu, a vorbit înaintea partidei despre creșterea de formă a echipei sale, lucru care speră să se vadă și în meciul cu formația gălățeană. 


„La începutul sezonului, am fi considerat acest meci ca fiind o înfruntare între două echipe care se bat pentru ultimele locuri în clasament. Între timp și Galațiul a făcut câțiva pași importanți, cel puțin în meciurile de acasă, au o echipă bună și sâmbătă, cred eu, va fi un meci echilibrat”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu. 

Tehnicianul formației de pe Cibin speră că echipa sa va repeta isprava din tur, când a reușit să câștige pe terenul celor de la Galați, victoria fiind necesară pentru clasarea în primele șase echipe.  

„Evident, pornim ca favoriți și avem nevoie de victoria aceasta pentru clasarea în primele 6. Ei au jucători cunoscuți în campionatul din România, cu experiență, pe care trebuie să îi respectăm și pentru care trebuie să ne pregătim cu atenție. Sper să reușim să câștigăm ca și la Galați, deși acolo am fost conduși inițial, la diferență mare. Va trebui să fim puțin mai atenți la începutul meciului și să putem face încă o victorie pentru Sibiu. Suntem cu un moral bun, venim după victoria de la Tg. Jiu, suntem în creștere de formă și sper ca acest lucru să se vadă pe teren”, a mai spus antrenorul principal al CSU Atassib Sibiu.

Partida va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alin Faur, Dragoș Stan, Bedir Sefer și comisarul Constantin Ioan. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Sper ca băieții n ostrii sa nu subestimeze adversarul,in baschet s-au vazut multe. In mod normal ,la o abordare serioasa, nu ne poate scapa victoria. O sa fim alaturi de voi!!! HAI CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (29.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!