Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, prezentat oficial la CSU Atlassib Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.04.2015

Miercuri, 29 aprilie, a avut loc prima conferință de presă a noului management de la CSU Atlassib Sibiu. Co-președinții Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci au prezentat oficial a doua mutare pe piața transferurilor, în persoana lui Dan Fleșeriu. Sibianul a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire cu încă un an. Vă prezentăm comunicatul de presă emis de CSU Atlassib Sibiu. 

”Dan Fleșeriu este noul antrenor al CSU Atlassib Sibiu și suntem fericiți că îl avem aici la masă. Suntem bucuroși că Dan este alături de noi, știm că urmează o perioadă încărcată, presezon și sezon, și vom încerca să obținem împreună rezultate bune, atât pe plan managerial, cât și pe plan sportiv”, a declarat Horațiu Floca, co-președinte al CSU Atlassib Sibiu.

La rândul său, Laurențiu Buduleci s-a declarat încrezător în ceea ce privește viitorul echipei sibiene de baschet.

”Cu Dan suntem pe aceeași lungime de undă. Cu toții ne dorim o echipă competitivă, atât din punct de vedere al managementului, cât și pe parte sportivă. Vrem să reprezentăm cu cinste Sibiul mai departe în Campionatul Național, iar comunitatea să poată aprecia rezultatele noastre. Ne dorim, de asemenea, să gustăm din succesele pe care Dan le-a avut cu echipa precedentă și să sperăm că nu vom aștepta mult aceste rezultate”, a spus Buduleci.

Noul antrenor al CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleșeriu, este sibian și vine pe banca tehnică a echipei de baschet după 19 ani de antrenorat.

”Nu vă puteți imagina cât de mult mi-am dorit sau am visat vreodată că voi antrena acasă și mai ales băieți. Sunt extrem de onorat și fericit. De abia aștept să vină toamna să văd echipa în teren și sala plină, ca de fiecare dată. Îmi doresc extrem de mult să aduc bucurie, să umplem sala așa cum era pe vremuri. Le mulțumesc lui Horațiu și lui Laurențiu pentru această șansă și sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Va fi extrem de greu, pentru că suntem toți suntem la început de drum, dar sunt sigur că dacă fiecare dintre noi își face treaba pe partea lui, vom avea rezultate așa cum ne dorim”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.  

Născut pe 29 noiembrie 1974, lui Fleșeriu i-a fost cultivată dragostea față de baschet în familie, de la vârstă fragedă, ambii părinți fiind de reputați antrenori. A jucat ca junior la CSS Sibiu, pe poziția de extremă/conducător de joc, iar din 1996 și-a început cariera de antrenor. În 2010 a reușit o performanță notabilă pentru baschetul românesc, fiind antrenorul lotului național de U18, echipă alături de care a reușit să câștige Campionatul European, divizia B. În ultimii doi ani, a condus de pe banca tehnică echipa de baschet feminin CSM Târgoviște cu care a câștigat, în ambele sezoane, titlul de campioană a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înainte de Târgoviște a pregătit echipa de baschet de fete a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, timp de 5 ani, iar între 2007 și 2008 cea a Universității Cluj Napoca. De notat este faptul că Dan Fleșeriu a jucat în ultimii 7 ani, cu echipele pregătite de el, din Liga Națională de Baschet Feminin, nu mai puțin de 4 finale, și a câștigat titlul de campion de două ori.  Actualmente, Dan Fleșeriu se află în curs de obținere a licenței de antrenor FIBA.

Dan Fleșeriu a anunțat că are în plan să colaboreze trei antrenori secunzi: cu Cătalin Vulc și încă o persoană, dar și cu un tânăr, de aproximativ 25 de ani care să îi fie alături și pe care să îl formeze în timp.

Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează perioada de formare a noului lot, singurul care a rămas, până în prezent, din sezonul anterior fiind Octavian Popa Calotă, care a semnat cu CSU Atlassib Sibiu până în 2017. Restul detaliilor legate de bugetet și obiective vor fi anunțate la începutul sezonului 2015-2016.

Conferința de presă completă poate fi vizionată aici: http://livestream.com/Romania-Live-Events/csusibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!