Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper că noi suntem suficient de puternici să jucăm foarte bine și să venim cu o victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.12.2016

 

Galben-albaștrii se deplasează la Craiova pentru duelul din etapa a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și speră să obțină maximul de puncte din această partidă.

Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a mărturisit că atmosfera în echipă este bună, având în vedere seria de cinci victorii consecutive a elevilor săi, și speră că aceștia vor fi suficient de puternici pentru a se întoarce acasă cu o victorie.

„Atmosfera în echipă este bună! Nu are cum să fie altfel, după seria de victorii consecutive. Important este să încercăm să continuăm tot așa, cât de mult se poate, să încercăm să venim acasă cu încă două puncte, după meciul cu Craiova, iar apoi să pregătim meciul cu Steaua. Meciul va fi dificil. Craiova s-a întărit cu Hargrove și s-ar putea să mai apară un jucător până duminică. Ei sunt într-o situație destul de dificilă, însă încearcă să prindă Play Off-ul, poate chiar au șanse pentru primele 6, deci vor lupta pe viață și pe moarte să își apropie victoria. Sper însă că noi suntem suficient de puternici, atât mental, cât și fizic, să jucăm foarte bine și să venim cu o victorie”, a declarat Dan Fleșeriu.

Tehnicianul sibian își face calculele pentru prima grupă valorică și spune că echipa sa mai are nevoie de încă patru victorii pentru a-și asigura locul în primele șase clasate. Până acum, sibienii au un bilanț de 7 victorii și 3 înfrângeri.

„Avem nevoie de încă 4 victorii pentru a ne asigura clasarea în prima grupă valorică, și mă refer, în special, la meciurile pe care le avemm de disputat pe teren propriu. Evident că, indiferent unde vom juca, acasă sau în deplasare, meciurile nu le vom aborda din postura de învinși. Meciul cu Craiova este unul care poate fi câștigat și care ne poate apropia de primele 6. Cu cât vom fi mai repede calificați, cu atât vom avea mai multă liniște și vom putea folosi mai mult jucătorii care prind, de obicei, puține minute”, a mai spus antrenorul lui CSU Sibiu.

Sibienii joacă cu SCM U Craiova în această seară, de la ora 20, meciul urmând să fie transmis în direct pe Digi Sport 2.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!