Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper să facem cel mai bun joc al nostru din sezonul acesta”

Ana-Maria Matusoiu

Ana-Maria Matusoiu
10.10.2016

BC CSU Sibiu joacă diseară contra celor de la CSM CSU Oradea, formație care s-a calificat de curând în grupele Basketball Champions League. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a prefațat partida cu campioana României, spunând că jucătorii săi vor trebui să mizeze pe aruncările de dincolo de semicerc și să facă o apărare agresivă. 

„Oradea este campioana națională și reprezentantă țării noastre în Champions League, pentru prima dată când FIBA organziează această competiție, și pentru mine este o bucurie să putem juca împotriva unei echipe care va juca în Champions League. Sunt convins că și băieții noștri vor considera acest meci ca o oportunitate de a arăta că putem juca de la egal la egal cu ei și, dacă vom putea, poate chiar să îi învingem. Avem mici probleme medicale, dar în mare parte echipa este pregătită de joc și sper să facem cel mai bun joc al nostru din sezonul acesta. Evoluția jucătorilor noștri ține foarte mult de ziua bună sau mai puțin bună pe care o vor avea. Va trebui să marcăm foarte mult de afară, trebuie să ducem atacurile în viteză, trebuie să facem o apărare foarte agresivă, în așa fel încât să le punem probleme. Anul acesta avem o echipă cu care putem să câștigăm absolut orice meci, dar, din păcate, putem să și pierdem orice meci, atunci când nu jucăm sută la sută, cu absolut oricine. Nu e o îndrăzneală prea mare să sperăm să câștigăm indiferent de  adversarul care va  veni la Sibiu”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu. 

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se joacă diseară, de la ora 19:45, la Sala Transilvania din Sibiu și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!