Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper să facem un meci cât mai bun la București”

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
12.01.2016

CSU Atlassib Sibiu face deplasarea la București pentru primul meci din 2016, cu Steaua CSM EximBank. După o pauză de aproape trei săptămâni, galben-albaștrii joacă o partidă rămasă restantă, cu una dintre echipele favorite la câștigarea titlului. Cu toate că Steaua este considerată favorită, Dan Fleșeriu, antrenorul principal al formației de pe Cibin spune că băieții lui sunt pregătiți de joc și speră ca aceștia să facă un meci bun.

Am început pregătirea încă din decembrie, am avut o scurtă pauză, alte echipe nu au avut deloc, și suntem în continuarea returului început în decembrie. Începem acum cu o partidă rămasă restantă, în compania unei echipe foarte bune, care este printre primele 4 favorite la jucarea finalei. Sper să facem un meci cât mai bun la București, chiar dacă nu plecăm din postura de favoriți, nici măcar 50-50 nu e. Ei sunt favoriți. Pentru că este primul meci din acest an calendaristic sper să jucăm cât mai bine. Băieții sunt recuperați în totalitate, suntem pregătiți de joc și sper să poată evolua toată lumea la capacitate de 100%”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.

După meciul cu Steaua CSM EximBank, sibienii vor primi vizita celor de la BCM U Pitești, sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 18, la Sala „Transilvania”. 

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Cred ca putem învinge Steaua, daca baietii n ostrii vor crede in victorie ,si vor intra in teren fara complexe.HAI CSU!!!

    cu 8 ani în urmă (12.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!