Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sperăm să reușim o evoluție ca și cea din meciul de pe teren propriu”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.01.2016

CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Târgu Jiu cu gândul la victorie, întrucât orice succes înregistrat de acum înainte o poate duce mai aproape de accederea directă în play-off. CS Energia Târgu Jiu a avut un program extrem de încărcat în ultima perioadă, iar antrenorul galben-albaștrilor, Dan Fleșeriu, crede că echipa sa poate profita de acest lucru pentru a face un meci bun împotriva oltenilor, la fel ca cel de pe teren propriu, din tur, pe care l-a câștigat la o diferență mare: 98-80.  

„Urmează meciul împotriva singurei echipe din campionatul românesc care mai joacă în Cupele Europene, echipă ce are șanse de calificare mai departe. Ei joacă din trei în trei zile, ar putea fi obosiți după aceste meciuri și s-ar putea să reușim să profităm de acest lucru. Au un lot foarte bun, dar la noi acasă am reușit victoria la diferență mare, tot după un meci în Cupele Europene. Sperăm să mergem acolo și să reușim o evoluție ca și cea din meciul de pe teren propriu. Echipa noastră încă nu este în formă maximă așa cum ne-am dori noi. Nici nu este neapărat momentul, deși meciurile acestea din luna ianuarie, spre deosebire de alți ani, sunt foarte importante. Rezultatele lor ne pot clasa în prima grupă valorică, în primele 6 echipe, sau ne pot trimite în cea de a doua grupă, unde va trebui să continuăm lupta pentru cele două locuri care ne asigură calificarea în play-off”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al lui CSU Atlassib Sibiu.

Tehnicianul lui CSU Sibiu a anunțat că se confruntă cu probleme de lot, dar este foarte posibil ca jucătorii indisponibili să fie recuperați până mâine seară, la ora meciului.

„Legat de lot, în acest moment avem ceva probleme, dar cred că la ora meciului toată lumea va fi aptă de joc și maxim de motivată să facă un joc bun pentru a obține victoria”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atassib Sibiu.

Partida se joacă mâine, de la 17:30, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu și va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Meci extrem de important,in compania unei formații f bune, cu multa experienta. Daca vom sti sa abordăm acest joc, printr-o evolutie constanta, evitînd acele " caderi " cu totul inexplicabile, in care sa manifestăm multa atitudine si multa luciditate, atunci o sa putem cu totii sa ne bucurăm de victorie, demonstrînd ca meritam plat off-ul. HAI CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (23.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!