Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sunt convins că băieții vor face absolut orice le stă în putință”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.12.2016

 

Galben-albaștrii dispută ultimul meci din 2016 în deplasare la Oradea. Înaintea confruntării, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a oferit o declarație de presă în care laudă echipa din Oradea pentru parcursul bun din grupele Champions League. Cu toate acestea, tehnicianul lui CSU Sibiu speră că elevii lui se vor mobiliza pentru a putea obține o victorie pe terenul bihorenilor.

„Suntem pregătiți și încercăm să facem un meci mai bun decât cel de dinaintea Crăciunului, un meci care să ne apropie mai mult de calificarea matematică în primele șase. Din păcate, și orădenii au avut o pauză, mai mare decât de obicei, astfel că îi vom prinde mai odihniți decât celelalte echipe. Știm că au o echipă extraordinar de bună, au rezultate extraordinar de bune în Champions League, dar sperăm să reușim să le dăm o replică foarte bună și să venim, eventual, cu o victorie de acolo. Sunt convins că băieții vor face absolut orice le stă în putință”, a spus Dan Fleșeriu.

Partida dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se joacă în această seară, de la ora 20, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

 

 *foto: Ana-Maria Mătușoiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    VICTORIE
    Cred ca suntem capabili de o victorie !

    cu 7 ani în urmă (30.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    ...din păcate? Să inteleg că nu ati vrea să intalniti o echipă a Oradiei odihnita? De ce? Eu as zice că în acest caz, dacă ne bateti , laurii victoriei ar fi mult mai importanti. Eu sper să prindem ultimul loc de po si să avem întreg lotul valid. Astfel se va sti în proporție mare campioana. Evident mă gândeam că locul 1 în regulat (nu vă gândiți la prostii) e al Clujului. Să aveți un an nou plin de bucurii si baschet de calitate!!!

    cu 7 ani în urmă (30.12.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU
    E foarte greu sa-i invingi la ei acasa, Oradea are nevoie de victorie ca de aer, altfel le va fi f greu sa prinda locul 6, Muresul pare ca si-a revenit, noi vrem sa ramanem acolo sus, locurile 3-4...nu stiu zau daca vom fi in stare sa invingem. La meciul cu Steaua Hardy cu Davis n-au jucat in ritmul lor, ar fi cazul sa se revanseze in meciul de azi. Sa speram....hai CSU!

    cu 7 ani în urmă (30.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    nu conteaza
    chiar daca Oradea va ajunge pe ultimul loc de play off, poate elimina castigatoarea sezonului regulat, doar sa aibe lotul valid!!! a se vedea Tg. Mures sezonul trecut ;)

    cu 7 ani în urmă (30.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Nu e o problema locul 7 sau 8 doar ca asa vom vedea meciuri slabe in partea a 2-a a sezonului regulat.

      cu 7 ani în urmă (30.12.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!