Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sunt puțin dezamăgit de jocul prestat de noi în apărare”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.03.2016

Lipsită de aportul a doi jucători de bază, Michael Harrison și Octavian Popa Calotă, CSU Sibiu nu a putut emite pretenții în fața liderului CSM CSU Oradea. Galben-albaștrii au primit 100 de puncte și au înscris doar 62, apărarea fiind, după părerea lui Dan Fleșeriu, veriga slabă a echipei sale în partida de vineri seara.    

„Îi felicit pe cei din Oradea pentru echipa bună pe care și-au făcut-o și chiar le doresc să ajungă să joace finala, cu o echipă condusă tot de un antrenor român. Sunt puțin dezamăgit de jocul prestat de noi în apărare. Mă așteptam la mai mult, dar, se pare că meciul de luni, cu Steaua, ne-a stors de energie. Din păcate am jucat cu o rotație scurtă, fără Harrison care este accidentat, și fără Calotă care e bolnav. Așadar, nu am avut prea multe soluții, iar cei care au venit de pe bancă nu au dat randament, deși au încercat. Nu trebuie însă să ne facem probleme. Este o înfrângere dureroasă, dar care ne mai aduce cu picioarele pe pământ, din euforia de zilele trecute, după meciul cu Steaua. Până la urmă tot înfrângere este contabilizată și cea de după prelungiri și dacă pierzi la 40 de puncte. Noi trebuie să ne vederm de drumul nostru, să muncim și să ne creștem ritmul în apărare și așa vom reuși să jucăm de la egal la egal cu orice echipă”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atassib Sibiu. 

În etapa următoare, CSU Atlassib Sibiu primește vizita formației BC Mureș Târgu Mureș. Partida se joacă sâmbătă, 26 martie, în Sala Transilvania din Sibiu, de la ora 19 și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    jucam la prezentare
    Eu n-am avut stomac sa vad mai mult de primul sfert. E clar ca ne alegem meciurile in care jucam baschet si cele in care facem act de prezenta. Ca intr-un joc de poker, constient fiind de limitele echipei Fleseriu mizeaza all in pe meciurile din playoff. Pana atunci experimente si baschet la alibi.

    cu 8 ani în urmă (19.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!