Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Suntem la o viteză încă mult prea mică pentru ceea ce îmi doresc eu”

Dan Fleșeriu: „Suntem la o viteză încă mult prea mică pentru ceea ce îmi doresc eu”

CSU Sibiu a reușit o victorie importantă pe teren propriu, în fața celor de la Steaua București, scor 84-80, în etapa a doua a LNBM – grupa valorică A.

La finalul partidei, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a comentat victoria obținută de echipa sa și a explicat de ce încă nu este mulțumit de jocul prestat de elevii săi:

„O victorie venită la timp pentru noi. Era important să o obținem, indiferent de jocul prestat. S-a văzut tensiunea mare la băieți și dorința mare de a câștiga. E greu să vii după trei înfrângeri. Pe final am fost puțin mai lucizi decât Steaua și cred că asta ne-a adus victoria. Sperăm ca de aici încolo să creștem și să reușim să jucăm în viteză, așa cum am făcut echipă să joace în ultimele sezoane. Suntem la o viteză mult prea mică pentru ceea ce îmi doresc eu și ceea ce suntem obișnuiți să facem”

După această victorie, CSU Sibiu așteaptă acum duelul din deplasare, contra celor de la Dinamo Știința București.

*foto: Dragoș Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!