Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să facem absolut tot posibilul pentru a câștiga”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.03.2017


Sibienii se duelează sâmbătă cu BCM U Pitești, formație pe care au învins-o în ambele confruntări din prima fază a campionatului. 

Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, este convins că echipa Piteștiului le va pune probleme jucătorilor săi, dar speră ca aceștia vor triumfa și în al treilea duel cu alb-violeții. 

„Echipa este puțin mai slabă din punct de vedere mental, după înfrângerea pe care am suferit-o la Steaua. Am mers cu speranțe mari acolo, crezând că vom reuși o victorie. N-am reușit-o, acum trebuie să ne remontăm cu Piteștiul, trebuie să facem absolut tot posibilul pentru a câștiga, putând astfel să ne întărim minim poziția patru înaintea play off-ului, iar după aceea să putem visa la mai mult. Piteștiul este o echipă foarte bună, am reușit să-i batem de două ori până acum, dar de fiecare dată au fost meciuri strânse, atât acasă, cât și în deplasare. Pot pune probleme absolut oricui, au reușit să învingă și Clujul în sezonul acesta o dată. Cu siguranță, ne vor pune probleme și nouă. Să sperăm că vom găsi în continuare armele să luptăm eficient împotriva lor, ca în primele două meciuri”, a declarat Dan Fleșeriu. 

Meciul dintre BC CSU Sibiu și BCM U Pitești se joacă de la ora 18, la Sala Transilvania, și nu va fi televizat. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!