Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Un meci mult mai greu decât arată rezultatul final”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.11.2015

Sibienii au revenit spectaculos de la jumătatea celui de-al treilea sfert și au întors soarta unui meci care părea pierdut, ajungând la trei victorii consecutive. Antrenorul Dan Fleșeriu a considerat că meciul a fost greu în ciuda victoriei la 14 puncte și l-a apreciat pe omologul său Florin Nini pentru ceea ce realizează la Galați.

„A fost un meci mult mai greu decât o arată rezultatul. Mă bucur mult că am câştigat, pentru că orice meci în deplasare câştigat în campionatul ăsta are valoare dublă. Avem şi noi acum trei victorii consecutive, să vedem dacă ştim să le gestionăm şi să rămânem la nivelul de energie care ne-a adus victoriile acestea. Felicit Galaţiul că reuşeşte să aibă două echipe în prima ligă şi cred că Nini face o treabă extraordinară aici. Sper să reuşească în continuare să crească echipa. Ceea ce deja a făcut, trei victorii consecutive pentru o nou-promovată este extrem de mult”, a declarat tehnicianul de la CSU Atlassib Sibiu.

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!