Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Următoarele trei meciuri vor fi, fiecare în parte, o finală pentru noi”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.01.2017

CSU Sibiu a obținut, sâmbătă seara, cea de-a 10-a victorie în Liga Națională de Baschet Masculin, galben-albaștrii câștigând lejer partida de pe teren propriu cu CS Dinamo București. Sibienii au condus tot meciul și s-au impus la o diferență de 26 puncte, scor 87-61.

La finalul meciului, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a declarat că următoarele trei meciuri pe care formația sa le mai are de disputat vor fi extrem de importante în vederea calificării în prima grupă valorică.

De asemenea, tehnicianul sibian a vorbit despre accidentările suferite de Igor Mijajlovic și Bogdan Popescu, jucători care nu au evoluat în partida cu Dinamo și nu vor putea fi folosiți nici în meciul de la Pitești.

„Mi-a fost teamă de meciul acesta, după înfrângerea de la Dinamo. O dată arși, suflăm și în iaurt. Băieții s-au mișcat destul de bine în apărare, dar nu suficient în atac, de aceea am fost și supărat pe ei, pe multe dintre faze, dar e greu să faci și apărare bună și atac. Mă bucur însă de cele 10 victorii iar de acum încolo, orice victorie facem înseamnă calificarea în primii șase, așa că următoarele trei meciuri vor fi, fiecare în parte, o finală pentru noi. Igor Mijajlovic și Bogdan Popescu nu au jucat pentru că sunt accidentați și s-ar putea să nu îi putem folosi curând. Sper ca până la meciul de acasă, cu BC Mureș, să putem să îl recuperăm măcar pe unul dintre ei. Nu sunt accidentări foarte grave, nu sunt de nerecuperat, dar aș fi preferat să nu fie”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.

În etapa următoare BC CSU Sibiu joacă în deplasare cu BCM U Pitești, în data de 27 ianuarie, de la ora 17. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!