Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Va fi un meci foarte greu cu Oradea”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.03.2016


Tehnicianul lui CSU Sibiu este convins că jucătorii săi vor avea parte de un meci dificil pe parchetul celor de la CSM CSU Oradea, care vor încerca să răzbune ultimele două înfrângeri consecutive din Liga Națională de Baschet Masculin.

Dan Fleșeriu mai spune că deși nu este  foarte optimist în ceea ce privește partida cu Oradea, formația sa va miza în continuare pe o apărare foarte bună.

„Va fi un meci foarte greu cu Oradea, pentru că echipa lor vine după două înfrângeri consecutive și, cu siguranță, vor încerca să demonstreze că au fost doar niște greșeli. Ei joacă foarte bine, au jucat bine și în meciurile acestea pe care le-au pierdut. În ultimul mcei al nostru cu ei, din punctul meu de vedere, am jucat mai bine decât ei, însă tot Oradea a avut de câștigat și a reușit să ne învingă, după prelungiri. Nu suntem foarte optimiști pentru meciul acesta, dar, în continuare vom încerca să facem o apărare foarte bună și, dacă aceasta ne va ajuta să câștigăm, cu siguranță nu vom face pasul în spate”, a spus Dan Fleșeriu. 

CSM CSU Oradea și CSU Atlassib Sibiu își dau întâlnire în această seară, de la ora 20, la Arena Antonio Alexe. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!