Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Va fi un meci greu, dar suntem cu toții conștienți de importanța lui”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.11.2016

 

 

CSU Sibiu joacă, miercuri, restanța din etapa a IV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CS Phoenix Galați. Sibienii pornesc ca favoriți și pot lega a treia victorie consecutivă în campionat, dar antrenorul formației galben-albastre, Dan Fleșeriu, spune că elevii săi vor trebui să abordeze partida cu maximă concentrare și mobilizare, întrucât îi așteaptă un meci greu la Galați. 

„Urmează un joc greu în deplasare, care ne va solicita la maxim. Înaintea meciului plecăm favoriți, dar acest lucru nu ne-a ajutat prea mult până acum. Cu siguranță vom avea nevoie de maximă concentrare și mobilizare, în așa fel încât să reușim să facem un joc bun. Galațiul are o echipă matură, experimentată, arțăgoasă  și  ambițioasă, și   au   dovedit   acest lucru atât în meciurile din sezonul trecut, cât și acum, și a pus probleme și echipelor din vârful clasamentului. Va fi un meci greu, dar suntem cu toții conștienți de importanța lui”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui BC CSU Sibiu. 

Partida dintre CS Phoenix Galați și BC CSU Sibiu se joacă miercuri, de la ora 17:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu AA14 :

    Nu va lasati!
    Hai Dane, nu va lasati!
    Acesta este un meci care poate sa faca diferenta intre noi si restul. Putem sa stergem esecul cu Dinamo iar inca o victorie cu Timisoara de va duce la "masa bogatilor"...unde mai punem ca va urma inca o victorie la Baia Mare!
    Monteaza-i pe baieti asa cum stii tu mai bine, este un meci nu decisiv dar care poate sa faca diferenta intre locurile 1-6 si 7-12!

    cu 7 ani în urmă (15.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!