Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „ Va trebui să fim extrem de agresivi, ca în toate meciurile de pe teren propriu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.12.2018

BC CSU Sibiu încheie anul 2018 cu un meci pe teren propriu în compania campioanei en-titre, CSM CSU Oradea. Partida din etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin - grupa valorică A este programată sâmbătă, 29 decembrie, cu începere de la ora 18:00, în Sala Transilvania din Sibiu.

Dan Fleșeriu, antrenorul echipei din Sibiu, a prefațat jocul cu CSM CSU Oradea, echipa care elimina pe BC CSU Sibiu în semifinalele sezonului trecut:

„Vine Oradea, o echipă foarte bună și în acest sezon, cu o serie de victorii consecutive aproape la fel ca și noi. Cred că va fi un test dificil dar foarte bun pentru noi, să vedem dacă avem forța să obținem o medalie în acest sezon. Va trebui să fim extrem de agresivi, ca în toate meciurile de pe teren propriu. Va trebui să marcăm bine de la distanță pentru că sunt obișnuiți să ne dea multe șanse să aruncăm de la distanță. Va trebui și să jucăm în viteză foarte mare. Știm lucrurile acestea. Sper că jucătorii vor fi într-o formă sportivă suficient bună, să le punem pe toate în aplicare.”

BC CSU Sibiu este neînvinsă în acest sezon pe teren propriu dar primiește vizita echipei cu cel de-al doilea bilanț pe teren străin. De asemenea, CSM CSU Oradea a câștigat meciul tur cu scorul de 78-68.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!