Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Victoria aceasta vine ca o minune”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.11.2018

BC CSU Sibiu își continuă parcursul perfect de pe teren propriu din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică A. „Galben-albaștrii” au trecut de CSA Steaua București în etapa 6-a, într-un meci câștigat cu scorul de 81-66. În ciuda victoriei destul de clare, antrenorul Dan Fleșeriu a spus că victorie este o minune pentru echipa lui, în contextul în care formația sibiană nu are o sală de antrenament decentă:

„Pentru noi este extrem de greu și victoria aceasta vine ca o minune, pentru că nu ne antrenăm în sala în care jucăm. Suntem clar foarte departe de forma pe care ne-o dorim, din cauza lipsei continuități la antrenamente. Problema asta ne afectează extrem de grav și îi afectează pe jucători. Jucătorii nu înțeleg, practic, de ce sunt aici, ce vrem de la ei dacă nu putem să ne antrenăm. Lucrurile astea absurde cu voleiul și cu târgurile de haine trebuie să se schimbe cât de curând și sper că odată pentru totdeauna se vor schimba, dacă vrem să ne păstrăm obiectivul, să jucăm o finală. Altfel, doar mai facem câte un meci și atâta tot.

Nu putem să marcăm, nu putem să driblăm, nu putem să pasăm dacă nu ne antrenăm. Făcând antrenament în parc nu putem să facem performanță. Asta trebuie să înțeleagă, în primul rând, cei care conduc destinele Sălii Transilvania și toți suporterii noștri care așteaptă de la noi extrem de mult și care ne-ar vrea învingători la fiecare meci. Nu putem câștiga dacă nu ne antrenăm mai bine și nu avem condiții normale de antrenament.”

Antrenorul lui BC CSU Sibiu a vorbit și despre evoluția lui Justas Tamulis, principalul marcator al echipei în confruntarea cu Steaua:

E a doua oară când a aruncat bine, a mai avut 9/4, acum 10/5. Astăzi a ieșit în evidență pentru că a avut și niște contraatacuri bune. A făcut și apărare bună. Este jucătorul de la care asta așteptăm și sperăm că o va face în continuare. Este clar că echipele adverse vor pregăti o apărare specială pentru el.”

foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Criza sălii se adâncește iar războiul a început și e la vedere. Există soluții pe termen scurt, dar autoritățile trebuie să își asume niște lucruri și trebuie făcute planuri pe termen mediu și lung, adică o sală nouă. Dar la câtă lipsă de viziune caracterizează autoritățile locale, mă îndoiesc de orice plan pe termen lung.

    cu 5 ani în urmă (10.11.2018) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu orangina :

    O sala noua...
    mai multe targuri!!! :)

    cu 5 ani în urmă (10.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!