Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Victoria cu Oradea este inutilă dacă nu vom câștiga și partida cu Timișoara”

Dan Fleșeriu: „Victoria cu Oradea este inutilă dacă nu vom câștiga și partida cu Timișoara”

BC CSU Sibiu a profitat de avantajul terenului propriu și a câștigat partida cu CSM Oradea cu scorul de 91 la 87, la capătul unei partide pe care în mare parte a dominat-o. 

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, s-a arătat mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să întrerupă seria neagra în fața ultimei campioane a României

Mult așteptată această victorie...de aproape doi ani. 

Ceea ce am spus și ieri, faptul că jucătorii noștri debutanți trebuie să fie entuziasmați de faptul că joacă împotriva unor jucători foarte buni. Din păcate, ultimele 5 minute am încercat prea repede să ținem de rezultat și le-am permis să ne pună în pericol victoria. 

Mă bucur pentru băieți că au reacționat bine astăzi, mai ales că am venit după un turneu mai slăbuț. Sper că și împotriva Timișoarei vom avea aceeași energie și că vom face un meci la fel de bun. Victoria cu Oradea este inutilă dacă nu vom câștiga și partida cu Timișoara. 

BC CSU Sibiu, liderul la zi al clasamentului, își continuă traseul în LNBM astăzi, 30 decembrie, de la ora 19:30 în compania lui SCM Timișoara.

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    :)
    Cum poți sa spui că o victorie este inutilă, în economia unui campionat??!! Dane, ai confundat expresia. Asa ceva zici doar când lupți într-o finală. Nu ai cum să contabilizezi ca inutilă o victorie, care te poate ajuta să ocupi un loc bun în clasament, înainte de play off.

    cu 3 ani în urmă (31.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!