Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Vom da tot ce putem pentru a obține prima victorie”

Dan Fleșeriu: „Vom da tot ce putem pentru a obține prima victorie”

Astăzi, 20 noiembrie, BC CSU Sibiu o întâlnește pe Fribourg Olympic într-un meci din cadrul etapei a cincea a FIBA Europe Cup. Galben-albaștrii se află pe un trend ascendent și își doresc să demonstreze asta cu o victorie pe terenul formației elvețiene.

În declarația sa, Dan Fleșeriu a amintit de duelul din tur și a spus că speră ca evoluția aceea să le ofere elevilor săi dorința de a demonstra că pot să joace mult mai bine.

În meciul de acasă cu echipa din Fribourg am jucat fără determinare și am avut o evoluție slabă. Asta ar trebui să conteze pentru jucătorii noștri și sper ca aceștia să arate că putem face lucruri bune în compania lor. Întâlnim o echipă puternică, cu jucători atletici, care ne-au dominat în meciul tur. În cazul în care avem suficienți jucători sănătoși, vom putea găsi soluții împotriva acestora. Vom da tot ce putem pentru a obține prima victorie, chiar dacă n-am reușit-o pe teren propriu. Mai sunt doar două meciuri pentru asta.”

În același timp, conform informațiilor apărute pe paginile oficiale ale clubului sibian, Jared Jordan și Barry Stewart nu au făcut deplasarea. În plus, Radu Paliciuc a obținut dreptul de joc în FIBA Europe Cup de-abia din etapa următoare.

Disputa dintre Fribourg Olympic și BC CSU Sibiu are loc în această seară de la ora 21:00 și va putea fi urmărită pe canalul oficial de Youtube al FIBA.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    misiune imposibila cu doar 3 oameni mici (Tohatan, Engi, Chatman) intr-o rotatie de 7. sper doar sa nu se mai accidenteze nimeni...

    cu 4 ani în urmă (20.11.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Vom obtine pe naiba Dane !
    In conditiile date, nu avem cum sa castigam meciul asta.

    cu 4 ani în urmă (21.11.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oups
      Să ne tot înșelăm așa...

      cu 4 ani în urmă (21.11.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Mda
      Eh, se pare ca de data asta ne-au facut o surpriza baietii, deobicei se cam intampla asa cum simt/preconizez :). Felicitari !

      cu 4 ani în urmă (21.11.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!