Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Vom folosi acest turneu de la Pitești pentru a vedea dacă mai putem pune în aplicare câte ceva”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.09.2015

Prima ediție a Memorialului „Georgel Ziguli” va debuta azi, iar odată cu asta formația BCM U Pitești își va prezenta lotul, urmând ca mai apoi să se întâlnească cu ardelenii de la CSU Atlassib Sibiu, meci care va debuta la ora 19:00. Dan Fleșeriu, antrenorul baschetbaliștilor de la CSU Sibiu, a vorbit despre situația din sânul echipei sale înaintea debutului la turneul amical din Trivale. 

„Ne aflăm în faza de pregătire și în niciun caz nu suntem la maxim. Maximum ne plănuim să fim undeva la mijlocul lunii octombrie. Noi am început pregătirea cu jucătorii români, la începutul lunii trecute, apoi și cu cei străini, care au venit până în 20 august. Am avut și modificări în lot și nu avem cum, nici nu trebuie să fim, sută la sută. După seria de meciuri amicale putem să ne dăm seama cam ce am putea face în campionat și, deocamdată, eu sunt mulțumit. Până acum am pus în aplicare doar jumătate din ceea ce ar trebui să punem în practică din apărarea om la om sau apărarea zonă sau din atacurile împotriva apărătorilor adversarilor. Vom folosi acest turneu de la Pitești pentru a vedea dacă mai putem pune în aplicare câte ceva. De asemenea, ne vor ajuta și meciurile cu Târgu Mureș, din Cupa României. De la început am spus că nu vor fi un obiectiv major pentru noi. Dacă putem câștiga este foarte bine, dar mai mult ne vom folosi de aceste două meciuri pentru a închega relațiile de joc”, a declarat Fleșeriu, conform site-ului oficial al grupării de pe Cibin.

Meciul inaugural de la Memorialul „Georgel Ziguli” se va da între Steaua CSM EximBank și Lukoil Academic Sofia, joc care va debuta la ora 17:00. Mâine, 17 septembrie, se vor juca finala mică și finala mare a turneului amical. 

*Foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!