Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darko Planinic, mesaj pentru suporterii U-BT Cluj: „Puteam să mai câştigăm încă un trofeu”

Darko Planinic, mesaj pentru suporterii U-BT Cluj: „Puteam să mai câştigăm încă un trofeu”

Darko Planinic a avut un mesaj pentru fanii clujeni pe contul său de instagram, după ce FRB a anunţat încheierea actualului sezon din LNBM, fără acordarea unui titlu de campioană.

Pivotul croat şi-a arătat dezamăgirea pentru faptul că sezonul nu s-a încheiat pe parchet şi le-a mulţumit fanilor clujeni pentru susţinerea din acest sezon:

„Oficial sezonul s-a încheiat. Din păcate, din cauza unor motive pe care nimeni nu le putea preconiza la începutul sezonului, dar asta este. Am crezut în tot acest timp că puteam să mai câştigăm un trofeu. Cu toate acestea, sănătatea şi siguranţa noastră sunt mai importante. A fost plăcerea mea să fac parte din familia lui U. De asemenea, vreau să le mulţumesc fanilor clujeni din adâncul inimii mele pentru sprijinul şi energia pe care mi-au dat-o în fiecare meci. Nu voi putea să uit prea uşor fani ca voi. La revedere, Cluj Napoca. Până data viitoare”, a fost mesajul lui Planinic pe instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Planinic (@darkoplaninic) on

În 18 meciuri jucate în LNBM pentru U-BT Cluj, Darko Planinic a adunat 13,7 puncte, 6,1 recuperări, 1,1 pase decisive, cu 64,6% din acţiune şi 73,5% de la libere, totul pentru +15 indice al eficienţei.

Totodată, Planinic a câştigat Cupa României alături de U-BT, după o finală în care a trecut de CSM CSU Oradea, scor 68-61. În patru partide Planinic a adunat medii de 15 puncte şi 6,8 pase decisive.

De asemenea, pivotul croat a pus umărul la traseul lui U-BT Cluj până în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. Planinic a adunat 16 meciuri, cu medii de 15,8 puncte, 5 recuperări şi 1,5 pase decisive, în 25,6 minute pe partidă.

Planinic este unul dintre jucătorii cu cel mai impresionant CV care a trecut prin baschetul românesc. El a evoluat de-a lungul carierei la Maccabi Tel Aviv, Cibona, Buducnost, Laboral Kutxa, Gran Canaria, Dinamo Sassari sau Stelmet Zielona Gora. De asemenea, a jucat alături de naţionala Croaţiei la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) şi la EuroBasket 2017, în grupa pe care ex-iugoslavii au disputat-o chiar la Cluj-Napoca.

*foto: instagram Darko Planinic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!