Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darko Planinic: „Noi avem cea mai bună echipă și asta contează cel mai mult”

Darko Planinic: „Noi avem cea mai bună echipă și asta contează cel mai mult”

În această vară, U-BT Cluj-Napoca a fost prima formație care s-a reunit, aceștia având programate câteva amicaluri puternice în luna septembrie. Recent, jucătorii clujeni au început să facă antrenamente și cu mingea, după două săptămâni de pregătire fizică.

Cu această ocazie, cei din cadrul clubului au realizat, mai întâi, un material video cu Patrick Richard și, apoi, unul cu Darko Planinic. Acesta din urmă s-a arătat foarte încrezător în felul în care decurg antrenamentele, considerând că formația la care activează se află pe „drumul potrivit”. De asemenea, pivotul croat a mai spus că a auzit doar lucruri bune despre oraș și despre U-BT Cluj-Napoca, pe ai cărei fani dorește să îi vadă la sală cât mai des.

Totul este în regulă, ne antrenăm bine, băieții muncesc din greu. Cred că suntem pe drumul potrivit. Am vorbit de câteva ori cu Zeljko Sakic, deoarece și el a jucat anul trecut în Polonia. Mi-a spus numai lucruri bune despre Cluj-Napoca și despre club. Este greu să vorbim acum despre formațiile adverse. Toată lumea se află la începutul sezonului și noi trebuie să ne gândim doar la propria echipă. Avem timp să ne gândim și la ceilalți oponenți. Fanii noștri sunt foarte buni, ne susțin la toate meciurile și mă bucură acest lucru. Sper să vină să ne vadă la primul meci amical de acasă, cu Fenerbahce.”

Planinic a fost întrebat și ce știe despre campionatul românesc.

Ce trebuie să știu? Noi avem cea mai bună echipă și asta contează cel mai mult!.”

Mai jos puteți urmări și materialul video de pe pagina oficială de Facebook a lui U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Facebook - U-BT Cluj-Napoca

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    De vreo 3 sezoane tot auzim asta doar pentru a vedea la sfarsit o alta echipa campioana (meritat de altfel).

    Mi-am facut abonament si pentru noul sezon. Poate nu am vazut eu, dar când s-a dat startul la Sibiu si Oradea pentru abonamente, au fost ceva articole si pe acest site in legatura cu asta. Asadar, clujeni, începând de ieri se pot face abonamente (pentru inceput vechii abonati) si, daca mai tin bine minte pretul e la fel sau chiar mai mic fata de anul trecut. Detalii pe site-ul oficial

    cu 4 ani în urmă (29.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!