Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Lawrence nu joacă împotriva Timișoarei

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.05.2012

David Lawrence nu a fost trecut pe foaia oficială a partidei dintre U Mobitelco Cluj Napoca și BC Timișoara, din cadrul semifinalelor Diviziei A masculin.

Este pentru prima dată în actualul PlayOff când americanul lui U Mobitelco nu este pe foaie, el evoluând în toate celelalte partide.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care jucătorul nu evoluează, dar lipsa lui alimentează speculațiile conform cărora Agenția Națională Anti Drog a depistat un jucător de la U Mobitelco care a folosit substanțe interzise.

În actualul sezon Lawrence a evoluat în 32 de partide, dintre care 26 în sezonul regulat și 6 în PlayOff. El a lipsit de la partidele cu Municipal București și BC Tg. Mureș din returul sezonului regulat.

Americanul are medii de medii de 8.7 puncte și 5.2 recuperări pe meci în sezonul regulat și 12 puncte și 6.7 recuperări în PlayOff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!