Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarația lui Dan Fleșeriu înainte de întâlnirea cu liderul clasamentului din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.12.2018

BC CSU Sibiu și SCM U Craiova joacă derby-ul etapei cu numărul 10 din Liga Națională de Baschet Masculin - grupa valorică A. Primele două clasate se întâlnesc sâmbătă, 15 decembrie, cu începere de la ora 18:00 la Sala Transilvania.

Jocul a fost prefațat de Dan Fleșeriu, antrenorul principal al lui BC CSU Sibiu, care se așteaptă la o confruntarea dificilă, în care echipa lui nu mai are voie să facă greșelile din partida tur:

„Craiova este liderul campionatului.  Au 8 victorii și o singură înfrângere. Ne așteaptă un meci foarte greu, de care jucătorii noștri nu trebuie să se teamă în niciun moment. Au fost destul de aproape și la Craiova să câștigăm jocul. Am preastat acolo o apărare foarte slabă în prima parte a jocului, lucru pe care nu avem voie să-l repetăm acasă. Suntem conștienți de calitățile jucătorilor de la Craiova dar sper că vom putea să le anihilăm. Vom face o apărare mai bună, acesta este primul lucru, atacul trecând pe locul doi la meciul acesta.”

BC CSU Sibiu și SCM U Craiova se vor întâlni pentru a doua oară în acest sezon. În primul joc oltenii s-au impus cu scorul de 74-71.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!