Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Cristian Achim și Tudor Fometescu după victoria cu U-BT Cluj

Declarații Cristian Achim și Tudor Fometescu după victoria cu U-BT Cluj

CSM Oradea a câștigat derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 83-77. 

La finalul partidei, Cristian Achim, antrenorul bihorenilor, și-a lăudat din nou jucătorii și staff-ul tehnic: 

Acesta este rodul muncii lor până la urmă. Din toate punctele de vedere și rodul staff-ului și al preparatorului fizic și al antrenorilor asistenți pentru că toți au muncit foarte mult și rezultate se văd în acest moment. Și să nu uităm de medalia de bronz din FIBA Europe Cup, care pentru clubul nostru și pentru orașul nostru este o performanță aproape inimaginabilă. 

Tudor Fometescu, unul dintre jucătorii cu o contribuție consistentă la victorie, 11 puncte (1/3 la două puncte, 3/4 la trei puncte), a declarat: 

Am jucat cu o intensitate bună pe tot parcursul meciului. Deși uneori avem o problemă după pauză, astăzi am reușit să ne concentrăm suficient încât să menținem nivelul intensității pe tot parcursul meciului. 

În urma rezultatului din partida cu U-BT Cluj-Napoca, CSM Oradea a luat o opțiune serioasă la locul 2. Trupa antrenată de Cristian Achim își securizează poziția secundă în clasament dacă își adjudecă ultimele două partide pe care le mai are disputat (CSA Steaua și CSM Galați). 

*foto: facebook/ CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!