Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Dan Fleșeriu și Marquis Addison după înfrângerea cu U-BT Cluj-Napoca

Declarații Dan Fleșeriu și Marquis Addison după înfrângerea cu U-BT Cluj-Napoca

CSU Sibiu a cedat în partida cu U-BT Cluj-Napoca și a pierdut primul derby al Transilvaniei din stagiunea 2020/2021 a LNBM.

În ciuda faptului că echipa sa a terminat partida cu 41% (13/32) la aruncările de la trei puncte și a fost mai bună decât U-BT (35% - 7-12) la acest capitol statistic, Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, consideră că echipa sa avut o zi slabă la aruncările de la distanță. 

În primul rând ne-a lipsit experiența jucătorilor, nu am reușit să rotim suficient de mult, am jucat cu jucătorii mai experimentați și pe final de meci energia noastră nu a fost la cotele care să ne dea speranța de a câștigat meciul. Îmbucurător este că am reușit să conducem o mare parte din joc, am reușit să revenim după ce ei au preluat conducerea, doar că nu am mai avut energia să terminăm meciul. Clujul are o echipă extraordinar de bună, ca în fiecare an. Și de data această noi am avut și o zi slabă la aruncările de trei puncte. Am avut aruncări destul de deschise, la un meci de genul nu ne putem aștepta la aruncări total deschise, dar aruncări care în multe alte meciuri am reușit să le marcăm, dacă reușeam să marcăm mai multe din acele aruncări finalul jocului ne-ar fi prins în avantaj. 

Dacă aveam suporterii în tribune probabil că ne dădeau ei energia...Acest lucru ne lipsește meci de meci. Cădem în anumite momente ale jocului pentru că nu avem suporterii să ne încurajeze. Din păcate, această e situația. Și celelalte echipe sunt în aceeași situație, dar pentru ei este mai simplu pentru că niciodată nu au avut așa mulți suporteri, nu și pentru Cluj. Să sperăm că în curând suporterii vor putea să vină la sală și să ne susțină. 

Marquis Addison, cel mai eficient jucător al lui CSU Sibiu (+23) cu 16 puncte (2/4 la două puncte, 4/5 la trei puncte), 7 recuperări și 4 pase decisive, a menționat momentele bune de joc ale echipei sale:

Un meci greu, o înfrângere grea. Am jucat bine în anumite perioade ale jocului, dar nu am putut să obținem victoria în această seară, dar am arătat că putem să jucăm de la egal la cu Clujul și că putem să îi învingem pe parcursul acestui sezon. 

Turneul 6 al LNBM continuă pentru CSU Sibiu, formația de pe Cibin va da piept astăzi, 22 ianuarie, de la ora 19:30 cu CSA Steaua București. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!