Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Mihai Silvășan după înfrângerea cu BCM U Pitești

Declarații Mihai Silvășan după înfrângerea cu BCM U Pitești

U-BT Cluj-Napoca a cedat confruntarea cu BCM U Pitești, 83-74, în urma unui sfert decisiv pierdut la o diferență de 17 puncte. 

După partidă, Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, a vorbit despre motivul înfrângerii, dar și despre accidentările lui Justin Edwards și Patrick Richard, jucători ce nu au folosiți deloc în partida cu piteștenii:

O partidă proastă din punctul nostru de vedere. Am reușit "performanța" să avem 25 de mingi pierdute, foarte multe. Am lăsat și 14 recuperări ofensive, eu cred că nu am avut forța și adâncimea necesară pentru a ieși învingători din această partidă. 

Evident că ne-au lipsit foarte mult cei doi jucători de perimetru, Justin Edwards și Patrick Richard, jucători care creează pentru ei și pentru alții, însă acest lucru nu este o scuză. Am avut 10 puncte la un moment dat, trebuia să gestionăm mai bine situația. 

În meciul de ieri, Edwards a primit o lovitură în genunchi, nu a simțit mare lucru în timpul partidei datorită adrenalinei, însă seara și dimineață a simțit o durere foarte mare și nu a putut juca astăzi. Abia mergea azi-dimineață...să sperăm că nu este nimic grav și că va reveni cât mai repede alături de noi. 

În ciuda înfrângerii cu argeșenii, U-BT Cluj-Napoca și-a asigurat primul loc în clasament înaintea ultimelor două partide pe care le mai are de disputat în cadrul sezonului regulat al LNBM. 

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!