Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Tudor Costescu și Rareș Uță după victoria cu CSM Galați

Declarații Tudor Costescu și Rareș Uță după victoria cu CSM Galați

BCM U Pitești a trecut de CSM Târgu Jiu și de CSM Galați și a încheiat turneul 4 al LNBM cu două victorii. 

Argeșenii au trecut de CSM Galați cu scorul de 72 la 68 la capătul unei partide extrem de echilibrate, decisă în ultimele secunde de joc

Într-o declarație apărută pe pagina oficială de Facebook a clubului, Tudor Costescu s-a arătat mulțumit de combativitatea de care au dat dovadă jucătorii săi: 

Știam că ne așteaptă un meci dificil, așa cum anticipasem în prima zi. Am întâlnit o echipă foarte agresivă și bine organizată, cu multe puncte tari. Noi încă nu suntem în forma în care ne-am dori să fim în momentul acesta, dar cel mai important este că avem experiența, intensitatea și dăruirea să putem întoarce situații nefavorabile. Inclusiv cum a fost aceasta.

Nu cred că a fost vorba de relaxare în sfertul al treilea deoarece nu aveam o diferență considerabilă de puncte la pauză. Din păcate, trebuie să vedem ce se întâmplă. Nu e prima dată când acest sfert ne costă atât de mult. O să vedem și sper să avem răspunsurile în timpul următoarei perioade de antrenament. Ceea ce mă intersează cel mai mult este modul în care am forțat revenirea, cum am reușit să ne organizăm și să ne dăruim pentru finalul de meci.

Între timp, Rareș Uță a ținut să sublinieze problemele pe care echipa sa le are în defensivă. 

A fost un meci dificil. Ne așteptam la asta. Am întâlnit o echipă a Galațiului, pe care multă lume o subestimează, însă una care, cred eu, că este completă. Pe noi ne-a costat sfertul al treilea, perioadă în care nu am avut multe idei în atac. Ei au reușit să puncteze în urma unor probleme pe care le-am avut în apărare. Important este că am reușit să revenim și să câștigăm.

În momentul de față, BCM U Pitești se află pe locul 2 în clasamentul la zi al LNBM cu un bilanț de 6 victorii și 3 înfrângeri. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!