Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarațiile lui Nemanja Gordic și Emanuel Cățe după înfrângerea cu Bursaspor

Declarațiile lui Nemanja Gordic și Emanuel Cățe după înfrângerea cu Bursaspor

U-BT Cluj a pierdut cu 80 la 95 în deplasarea de pe terenul turcilor de la Frutti Extra Bursaspor în runda a șasea a grupei A din EuroCup, campioana României ajungând la 2-4 bilanț după acest rezultat.

Nemanja Gordic și Emanuel Cățe au vorbit pe scurt pentru u-bt.ro după înfrângerea din Turcia, primul punctând următoarele:

„Am întâlnit un adversar de top. În prima repriză ne-am respectat planul, apoi ei s-au apărat foarte agresiv. Îi felicităm pe cei de la Bursaspor, știm că sunt unele lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim și ne vom axa pe ele.”

Cățe a prins un joc perfect la nivelul aruncărilor de două puncte, unde a avut 8/8 și a ajutat-o pe U-BT cu 16 puncte, fiind la egalitate cu Karel Guzman în postura de principal marcator al echipei. Emi Cățe nu a jucat în ultimele șapte minute ale meciului, după ce a comis a 5-a greșeală personală:

„A fost un meci dificil, am încercat să revenim, însă din păcate nu am putut să ținem ritmul în ultimele două sferturi. Au fost mai buni în apărare, iar noi trebuie să mai progresăm. Vom lupta până în ultimul meci.”

Următorul joc în EuroCup pentru clujeni o să fie în BTarena cu Joventut Badalona, până atunci campioana României având tot acasă un duel cu CSM VSKC Miercurea Ciuc în Liga Națională.

*foto: euroleaguebasketball.net

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!