Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deondre Ray: „Ne gândim la playoff, dar abordăm totul pas cu pas”

Eduard Popa

Eduard Popa
05.11.2018

deondre ray constanta

BC Athletic Constanța a pierdut duelul cu CSO Voluntari, scor 74-84, în runda a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică B.

Deondre Ray a fost din nou cel mai important om al constănțenilor, reușind mai multe dunkuri și faze spectaculoase în meciul contra ilfovenilor. La finalul partidei, Ray a vorbit despre meciul cu Voluntari, dar și despre obiectivele sale din acest sezon:

„A fost un meci foarte bun. Vrem doar să ne îmbunătățim jocul, să arătăm că putem juca împotriva oricărei echipe din campionat. Voluntariul este o echipă foarte bună, au reușit să înscrie când a trebuit pentru a câștiga meciul. Dar a fost o luptă pe cinste. Competiția este una strânsă, este o ligă interesantă. Colegii mei mai tineri sunt grozavi. Cu fiecare antrenament devin mai buni. Ne pregătim din greu pentru meciurile care urmează. Îmi place la nebunie în Constanța, oamenii sunt foarte primitori. Este un oraș frumos. În acest sezon vrem doar să progresăm. Ne gândim la playoff sau să jucăm într-o grupă valorică mai importantă, dar abordăm totul pas cu pas.”

Deondre Ray a avut 19 puncte și 6 recuperări contra celor de la CSO Voluntari. El a adunat până acum medii de 15,8 puncte, 4,8 recuperări și 1,8 pase decisive în cele patru partide disputate până acum de Athletic Constanța în Liga Națională.

Etapa viitoare, Ray și Athletic Constanța vor juca în deplasare, împotriva celor de la CSM Mediaș.

*foto: BC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!