Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devante Wallace nu mai face parte din lotul lui Athletic Constanța

Devante Wallace nu mai face parte din lotul lui Athletic Constanța

Athletic Constanța s-a despărțit în cursul zilei de astăzi, 18 decembrie, de jucătorul americanul Devante Wallace. Încheierea colaborării a fost de comun acord, după cum anunță clubul constănțean.

În actuala stagiune, Devante Wallace a strâns 10 partide în Liga Națională de Baschet Masculin pentru Athletic Constanța. El a strâns medii statistice de 13.8 puncte, 2.8 pase decisive și 2.6 recuperări pentru 12.5 la eficiență.

Cea mai bună prestație a lui Wallace a fost contra Stelei, când a reușit 28 de puncte, o recuperăre și 7 pase decisive.

În meciul pierdut ieri de Athletic Constanța pe terenul celor de la CSO Voluntari, Devante Wallace nu a făcut parte din lot.

De-a lungul carierei, Wallace a mai jucat în Finlanda (Lahti), Ungaria (Jaszberenyi), Polonia (Miasto Szkla Krosno, Polfarmex Kutno) și Austria (Raiffeisen Flyers Wels).

Înainte de a debuta în cariera profesionistă în Europa, Wallace a jucat patru sezoane în NCAA, la High Point Panthers.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!