Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devonte Wallace este noul jucător al lui Athletic Constanța

Devonte Wallace este noul jucător al lui Athletic Constanța

Athletic Constanța a anunțat un nou nume pentru sezonul 2021/2022. Este vorba despre americanul Devonte Wallace.

Wallace vine pe malul mării din prima ligă cehă, unde a evoluat sezonul trecut pentru Kolin. Acesta a jucat în 26 de partide, cu medii de 12,8 puncte, 3,8 recuperări, 2,7 pase decisive și 1,3 intercepții, în 28,5 minute pe meci. Kolin a avut medii de 40,4% din acțiune, 39,7% de la 3 puncte și 82,9% de la libere, pentru un indice al eficienței de +12,3. În Cehia mai evoluase și pentru formația Usti nad Labem, în sez\onul 2018/2019.

De-a lungul carierei, Wallace a mai jucat în Finlanda (Lahti), Ungaria (Jaszberenyi), Polonia (Miasto Szkla Krosno, Polfarmex Kutno) și Austria (Raiffeisen Flyers Wels).

Înainte de a debuta în cariera profesionistă în Europa, Wallace a jucat patru sezoane în NCAA, la High Point Panthers.

Wallace devine al patrulea stranier anunțat de Athletic Constanța, după Jakob Lowrence, Zan Kosic și Pavel Marinov.

Dobrogenii vor debuta în noul sezon competițional în prima rundă a Cupei României, în compania celor de la Rapid București, la sfârșitul lunii septembrie.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!