Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo Bucureşti a vrut să fuzioneze cu Concordia Chiajna. Înțelegerea a picat.

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.06.2012

Situația financiară precară a clubului de baschet Dinamo București a determinat conducerea acestuia să caute variante de a rămâne în Divizia A. Una dintre acestea a fost fuziunea cu un club de Divizia B potent din punct de vedere financiar.

Acest club se numeşte Concordia Chiajna, însă cele două entităţi nu au ajuns la un numitor comun. Chiajna a decis să evolueze sezonul următor tot în B, având ca obiectiv promovarea, iar Dinamo va continua în A, însă cu un lot format în marea majoritate din jucători români.

Contactat de către site-ul nostru, Virgil Căpuşan, antrenorul principal al echipei din Chiajna, a confirmat negocierile dar nu a dorit să comenteze subiectul, afirmând că el nu a luat parte la discuţii.

Nicu Toader, antrenorul formaţiei dinamoviste, a confirmat la rându-i discuţiile purtate între cele două cluburi, dar nu a dorit să discute despre motivele pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere.

Și Steaua a propus Concordiei o fuziune, însă aceasta s-ar fi realizat doar dacă echipa din București ar fi promovat în Divizia A.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!