Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București își măsoară forțele cu CSM CSU Oradea

Paul Olar

Paul Olar
21.11.2015

Liga Națională

Etapa IX

Duminică, 22 noiembrie

Sala Dinamo, ora 18:00

5-3 Fișa meciului 5-2

Sala „Dinamo” din București găzduiește duminică, 22 noiembrie, o nouă confruntare din Liga Națională de baschet masculin. Baschetbaliștii lui Aleksandar Todorov primesc vizita orădenilor de la CSM CSU, într-o confruntare programată la ora 18:00.

Întâi de toate, trebuie spus faptul că trupa din capitală dispută al patrulea joc consecutiv în propriul fiec. Practic, „terierii” și-au măsurat recent forțele cu SCM U Craiova, Steaua CSM EximBank și Baschet Club Timișoara. Doar rivalii „roș-albaștri” au izbutit să ia toate punctele din deplasarea efectuată pe terenul dinamoviștilor, care au bifat, până la ora actuală, cinci victorii și trei eșecuri, clasându-se pe ultima poziție a podiumului.

Un loc în spatele lui Dinamo se află CSM CSU Oradea. Formația pregătită de Cristian Achim a acumulat cinci rezultate pozitive și a înregistrat doar două insuccese, cu U-BT Cluj-Napoca, respectiv SCM Universitatea Craiova. Deși s-a impus în etapa anterioară, trupa bihoreană s-a întrebuințat serios în fața nou-promovatei Phoenix Galați, scor 87-78. Gălățenii lui Florin Nini s-au apropiat periculos pe final, dar experiența a reprezentat factorul decisiv pentru orădeni.

Revenind la încleștarea de mâine, amintim faptul că viitoarele combatante s-au duelat de 19 ori în ultimii 10 ani. Bilanțul ține cu CSM CSU, care a ieșit triumfătoare în 12 dintre partide.

Disputa va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alexandru Olaru, Laszlo Bukuresti și Adrian Habor, iar transmisiunea va fi asigurată de către postul de televiziune Digi Sport.

*Foto: Facebook Red Power is Back

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!