Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dino Pita și Alin Borșa au contribuit decisiv la victoria lui BC Mureș

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
05.01.2018

dino pita bc mures

BC Mureș a obținut joi seară o victorie importantă pe teren propriu în fața celor de la Phoenix Galați, scor final 85-78. Principalii artizani ai succesului au fost Dino Pita și Alin Borșa.

Suedezul a fost prezent în teren 36:25 minute și și-a trecut în cont 32 de puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive care au dus la un indice de eficiență 29. Pita a avut ca procentaje: 60% (3/5) la aruncările de 2 puncte, 71% (5/7) la aruncările de 3 puncte și 100% (11/11) la linia de fault. În acest sezon Dino are medii de 16,1 puncte, 2,7 pase decisive și 2,2 recuperări pe întâlnire.

Coechipierul său, Ioan Alin Borșa, l-a secondat cu cel mai bun meci al său din acest sezon. Borșa a evoluat 37:30 de minute cu următoarele realizări: 18 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții și un indice de eficiență +27. Alin a încheiat partida cu procentaje de 67% (6/9) la aruncările de 2 puncte și 50% (2/4) la aruncările de 3 puncte. În actuala stagiune Borșa are medii de 8 puncte, 5,6 recuperări și +12,9 la eficiență.  

Următorul meci pentru BC Mureș va fi în deplasare, pe 7 ianaurie, pe terenul lui SCM U Craiova.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!