Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Discuție informală între oficialii FRB și președinții de cluburi la Cluj-Napoca

Discuție informală între oficialii FRB și președinții de cluburi la Cluj-Napoca

Final Eight-ul Cupei României se desfășoară într-un climat destul de tensionat, dată fiind pandemia de covid-19, tensiunile privind arbitrajul și alegerile care vor avea loc în luna mai pentru un nou președinte al Federației Române de Baschet. 

Interesant este că în preajma acestor alegeri s-au creat și anumite tabere în jurul candidaților la președinția FRB, motiv pentru care anumiți oficiali ai cluburilor au fost ostracizați de către oficiali.

Așa se pare că a fost și cazul președintelui Athletic Constanța, Andrei Talpeș, care a povestit într-o postare pe facebook faptul că nu a fost invitat la întâlnirea FRB, care a avut loc vineri seara la Hotel Napoca, acolo unde s-a desfășurat „bula” epidemiologică a Cupei: 

„M-am deplasat special la Cluj-Napoca pentru a luat parte la această întâlnire, care însă se pare că nu a mai făcut parte din agendă, așa cum discutasem. În schimb am aflat că a fost organizată o întâlnire vineri seara, pe 5 martie, la care au participat toți președinții, mai puțin cel al clubului Athletic Constanța. Iar din ceea ce am auzit, a avut alte scopuri. S-a discutat într-adevăr despre viitor, însă tenta discuțiilor a fost puternic electorală. S-au discutat strategii, s-au împărțit funcții, dar nu s-a discutat nimic concret despre viitorul baschetului românesc.

Consider că această conduită este neloială atât față de BC Athletic Constanța cât și față de mine. Am fost și sunt un susținător al baschetului. Mi-am rupt timp de lângă familie pentru a fi dedicat fenomenului, pentru a-l susține, iar acest aspect nu se va schimba indiferent de ceea ce s-a întâmplat acum la Cluj-Napoca”, a spus Talpeș, într-o postare pe facebook.

 

Impresii Final 8: Desi am vazut de la fata locului niste meciuri de baschet senzationale, cu multi jucatori romani...

Posted by Andrei Talpes on Monday, March 8, 2021

Interesant este că Andrei Talpeș nu este doar oficial al Athletic Constanța, ci și coordonatorul loturilor de baschet 3x3, acolo unde România s-a calificat în premieră la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

*foto: cluj.info

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Din ceea ce știam după ultimele discuții avute
    „M-am deplasat special la Cluj-Napoca pentru a luat parte la această întâlnire, care însă se pare că nu a mai făcut parte din agendă, așa cum discutasem.

    Ori era un eveniment pe agenda final 8 ori erau discutii sa fie? Ati fost invitat sa participati sau v-ati gandit dvs ca ar fi bine sa fiti acolo?

    Altfel, cine isi imagineaza ca bombardierii din conducerea FRB au altceva in cap decat politica la nivel de intalniri intr-un hotel pentru a impartii ciolanul pe urmatorii ani, se inseala grav.

    cu 3 ani în urmă (08.03.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Așa pățesc toți deviaționiștii, să-i fie învățătură de minte... Noroc că s-au mai schimbat vremurile, că-l trimiteau și la reeducare...
    Pe de altă parte, așa vor înțelege mai mulți cât de tare își doresc cluburile de LNBM schimbarea...

    cu 3 ani în urmă (09.03.2021) Raspunde
  • Venus :

    Ireal
    Ne pierdem vremea?!
    Pana nu vor exista cluburi private in LNBM nu se va schimba nimic.
    Administrarea banului public in sport naste monstrii...
    Este nevoie de profesionalizare, Liga profesionista care sa isi decida singura viitorul nu sa astepte la mila federalilor!

    cu 3 ani în urmă (09.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!