Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. AVANCRONICĂ: CSU Atlassib Sibiu - BC Miercurea Ciuc

Oana Lăța

Oana Lăța
24.02.2012

 Sala Transilvania, Sibiu

 sâmbătă (25.02), ora 18:00

11-8  Fișă meci  2-18

Sâmbătă, 25 februarie, CSU Atlassib Sibiu întâlneşte pe teren propriu echipa BC Miercurea Ciuc, începând cu ora 18.00.

Trebuie menţionat faptul că sibienii revin acasă după o pauză destul de lungă, ultimul meci disputat acasă fiind cel cu BCM Piteşti, proaspăta câştigătoare a Cupei României.

Galben – albaştrii vin după o înfrângere cu Gaz Metan Mediaş, partidă încheiată cu scorul de 102-94. De cealaltă parte, elevii lui Laszlofy Botond vin după un meci destul de bun, în care le-a pus probleme celor de la U Cluj, pierzând la 2 puncte, partidă încheiată cu scorul de 88-86.

Elevii lui Cătălin Vulc ar putea avea probleme în acestă etapă, judecând după meciul din tur cu Miercurea Ciuc, unde la pauză ciucanii aveau avantaj pe tabela de marcaj.

Partida va fi arbitrată de Lazlo Bukureşti, Marius Epure şi Istvan Bertalan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!