Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. BC Mureș și CSU Ploiești în luptă directă pentru locul al doilea în clasament

Noémi Csiki

Noémi Csiki
23.03.2012

sâmbătă, 24 martie

ora 17:00

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

18-7 Fișa meciului 18-7

Cu trei etape rămase din sezonul regulat, BC Mureș și CSU Ploiești se află la egalitate de puncte, cu același număr de victorii și înfrângeri, BC Mureș având avantajul câștigului din întâlnirea directă.

Rămâne de văzut dacă cele două echipe își vor păstra pozițiile sau dacă ploieștenii vor reuși să urce pe locul al doilea. În istoria întâlnirilor dintre cele două echipe, mureșenii au câștigat o singură dată, în turul acestui sezon de campionat, atunci când meciul de la Brazi s-a terminat cu scorul 73-77.

Ținând cont de această istorie a întâlnirilor, de evoluția celor două echipe în ultimele etape, se pare că oaspeții pornesc cu prima șansă, însă totul e posibil la Tărgu Mureș, când ambele echipe vor să evite întâlnirea cu Oradea în primul tur al playoffului.

Partida va fi arbitrată de Marius Ciulin, Laurențiu Grigoraș și Bogdan Podar, iar observatorul federal va fi Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!