Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică: CSȘ Giurgiu - ”U” Mobitelco Cluj 77-88

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.02.2012


77-88

(20-25, 19-19, 18-26, 20-18)

   
 
Statistică

 

CSȘ Giurgiu a pierdut în această seară pe teren propiu în fața campioanei en titre, ”U” Mobitelco Cluj. Elevii lui Chris Terrell au înregistrat cel de-al 14-le eșec, de aceată dată cu scorul de 77 la 88. De cealaltă parte, studenții și-au mai adăugat o victorie în cont, având în total 14 reușite.

Meciul a debutat sub semnul echilibrului, cele două formații mergând cot la cot până la scorul de 10 egal, 8 puncte fiind înscrise numai de Zoran Krstanovic. Clujenii s-au desprins însă prin reușită spectaculoasă a lui David Lawrence, trecând la conducere și terminând primul sfert în avantaj, însă doar cu 5 puncte. Partida a continuat în același ton și în sfertul doi, formația din Giurgiu reușind să își ajungă adversarii la scorul de 35 egal și să încheie prima repriză la un ecart asemănător cu cel din primul act.

În ultimele două sferturi, elevii tehnicianului american au cedat, în ciuda ambiției și efortului depus în prima parte a meciului. Studenții și-au adus aminte de poziția pe care o ocupă în clasament, redresându-și jocul și distanțându-se pe tabela de marcaj chiar și la o diferență de 17 puncte. Astfel, elevii lui Marcel Țenter au mai bifat încă un succes câștigând partida în față giurgiuvenilor cu scorul de 88 la 77.

În ciuda procentajelor modeste regăsite de ambele părți, clujenii au fost superiori adeversarilor lor la aruncările din acțiune (61%-53%), însă au clacat la linia de pedeapsă(59%-83%). Sub panou, meicul a fost unul slab în recuperări, gazdele reușind să prindă mingea de 25 de ori, cu o minge mai mult decât oaspeții. În schimb, studenții au prestat un joc mai colectiv, pasând mingea de 17 ori în comparație cu 11 pase decisive ale amfitrionilor.

Remarcați ai partidei:

CSȘ Giurgiu: Kevin Sims 24 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Brian Burrell 15 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, Zoran Milovic 15 puncte, 5 recuperări, 1 pasă decisivă

”U” Mobitelco Cluj: Zoran Krstanovic 33 puncte, 6 recuperări, 1 pasă decisivă, Kyndall Dykes: 22 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, Vladimir Mijovic 13 puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive

În etapă următoare, formația din Giurgiu primește vizita celor de la BC Timișoara, în timp ce campioana en-titre se va duela cu BCM Pitești

2 comentarii la aceasta stire:
  • bogdan13 :

    nu se poate !
    surpriza de proportii . echipa care pornea ca favorita certa a partidei pierde surprinzator pe teren propriu in ciuda faptului ca au avut si peste 60 % FG. sa-i ia careva un interviu lui brian burrell sa ne explice ce s-a intamplat. probabil ca au fost arbitrii de vina :)))

    cu 12 ani în urmă (22.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @bogdan
    Te-ai umplut de ras pe piept , nu inteleg ce e rau ca un jucator sa fie increzator si sa aibe o atitudine pozitiva? care e problema ta cu Burrell?....mai bine i-ati face o statuie lui Krstanovic ca va scoate la fiecare meci ca altfel...

    cu 12 ani în urmă (23.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!