Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică: CSU Asesoft Ploieşti – Politehnica CSŞ Unirea Iaşi 88-50

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
19.02.2012

Duminică 19 februarie, CSU Asesoft Ploieşti s-a impus categoric pe terenul celor de la Politehnica CSŞ Unirea Iaşi cu scorul de 88-50, contabilizând cea de-a 11-a victorie din acest sezon competiţional, partida contând pentru etapa a XXII-a.

Elevii lui Dado Arnautovic au condus detaşat pe tot parcursul partidei, în ciuda eforturilor depuse de gazde de a se apropia de vicempioni. Diferenţa a fost clar făcută de procentajul de două puncte la care Iaşiul a stat foarte prost, 7 marcate, spre deosebire de cele 22 înscrise de oaspeţi. Nici la capitolul trei puncte nu au excelat, având un procentaj de 33,3% în comparaţie cu cel de 43,4% al celor de la Asesoft. Un aspect destul de important este cel al recuperărilor, la care şi aici ploieştenii i-au “întrecut” pe elevii lui Costel Moscalu, 46-23.

Nu este nicio surpriză faptul că principalul marcator al ploieştenilor a fost Cătălin Burlacu, care a înregistrat 20 de puncte, 7 recuperări şi 2 pase decisive. Urmat de Arvydas Cepulis cu 19 puncte şi o pasă decisivă.

De partea adversă îi regăsim pe Constantin Amarghioalei cu 15 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive şi Vlad Popovici care a reuşit 14 puncte şi 6 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!