Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică: SCM Caiova - Politehnica CSŞ Iaşi 79-65

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
18.02.2012

Vineri 17 februarie SCM Craiova s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Politehnica CSŞ Iaşi cu scorul 79-65.

Gazdele au început partida în formula Belanovic, Orbeanu, Seals, Gennie şi Dawson, întrucât Steve Ross are probleme de sănătate.

Încă din primele minute craiovenii au trecut la conducere, reuşind un parţial de 33-5 prin reuşitele lui Gennie şi Dawson. Elevii lui Costel Moscalu au încercat să reducă din diferenţă, însă gazdele au continuat să marcheze, ducând scorul la 46-24 la sfârşitul primului sfert. Sfertul secund aparţine în totalitate craiovenilor, care reuşesc să termine prima repriză cu un avantaj de 20 de puncte.

După întoarcerea de la cabine situaţia rămâne cam la fel, elevii lui Andjelko Mandic continuă să conducă, astfel la finalul sfertului al treilea se află în avantaj cu 32 de puncte. În ultimul sfert ieşenii încearcă să mai salveze din situaţie, însă diferenţa de scor nu s-a putut diminua şi confruntarea dintre cele două se termină cu victoria celor de la SCM U Craiova.

Echipa craioveană a contabilizat cea de-a 7-a victorie prin Donte Gennie care a reuşit 15 puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive, Ionuţ Albu, înregistrând 14 puncte şi 3 recuperări, dar şi prin Horia Codin cu 13 puncte şi 5 recuperări.

De partea adversarilor s-au remarcat Mădălin Nicolae cu 34 puncte, 8 recuperări şi o pasă decisivă şi Constantin Amarghioalei care a înregistrat 12 puncte şi 7 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!