Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. CSM Bucureşti pleacă cu prima şansă în partida cu CS Dinamo

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
23.03.2012


        Arena de Baschet din Bucureşti

24.03, ora 18.00



  Fișa meciului  

Sâmbătă 24 martie, în Arena de Baschet din Bucureşti are loc confruntarea dintre cele două echipe din capitală, CS Dinamo şi CSM Bucureşti, partidă ce va conta pentru etapa cu numărul 28, programată cu începere de la ora 18.00.

CS Dinamo se întoarce pe parchetul arenei cu o nouă înfrângere, pe terenul celor de la BC Timişoara, cu scorul 58-100, aflându-se într-o situaţia nu tocmai bună, renunţând la toţi străinii din lot, având la dispoziţia doar 7 români. În momentul de faţă ocupă locul 12 în clasamentul general, cu 7 partide câştigate şi 18 pierdute, cu un total de 32 de puncte.

De partea adversă, CSM Bucureşti a câştigat în etapa precedentă pe teren propriu în faţa echipei SCM U Craiova, scor 94-54, echipa lui Andjelko Mandic nepunându-le prea multe probleme bucureştenilor. Acumulând un total de 42 de puncte, echipa antrenată de Hristu Şapera se află pe poziţia a 6-a cu 17 victorii şi 8 eşecuri.

În urma evenimentelor nefaste petrecute în echipa antrenată de Nicolae Toader, în urma cărora echipa “se sprijină” în 7 români foarte tineri, CSM Bucureşti pleacă cu prima şansă, atât din punctul de vedere al poziţiei în clasament, cât şi al experienţei, dar şi al istoricului competiţional, în care în tur, CSM-ul s-a impus cu scorul de 84-70.

În momentul de faţă principalul marcator al echipei dinamoviste este româno-turcul Barîş Aktaş, cu 5,7 puncte/meci, iar din partea celor de la CSM Bucureşti este sârbul Goran Martinic cu o medie de 24 de puncte / meci.

Partida va fi fi condusă de brigada de arbitrii formată din Mircea Şerban, Valentin Negrea, Liviu Ioniţă, comisar federal fiind delegat Radu Drăgănescu. Partida nu va fi transmisă pe niciun post de televiziune.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!