Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Nu se va desfăşura nici partida dintre BC Mureş şi Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.02.2012

În cursul zilei de azi, Federaţia Română de Baschet a trimis un fax tuturor echipelor de baschet din România în care este menţionat faptul că toate meciurile din acest sfârşit de săptămână au fost amânate datorită condiţiilor meteo. Singura excepţie o face confruntarea dintre CSM Oradea şi "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca.

Având în vedere că au fost lansate unele zvonuri, conform cărora partida dintre BC Mureş şi BC PH Miercurea Ciuc ar urma să se dispute şi ea, site-ul nostru a luat legătura cu oficialii mureşeni care au negat acest lucru. De asemenea, pe site-ul oficial al clubului a fost publicat următorul mesaj:

Federația Română de Baschet a anunțat cluburile că meciurile programate în etapa din 4 februarie se amână pentru 14 februarie, 7 martie sau 28 martie din cauza ninsorilor abundente și a viscolului. Astfel, nu se va juca nici meciul BC Mureș - Perla Harghitei Miercurea Ciuc, care trebuia să se dispute sâmbătă de la ora 17. BC Mureș anunță spectatorii care au apucat să-și cumpere bilet, că aceasta rămâne valabil pentru data în care se va disputa etapa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!