Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Programul meciurilor televizate din etapa a 9-a

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.11.2011

Săptămâna aceasta iubitorii baschetului pot urmări la TV cinci partide din cadrul etapei a 9-a a Diviziei A masculine de baschet. Digi Sport va transmite două meciuri în direct şi una înregistrată în timp ce pe TVR 3 se va putea urmări două jocuri.

Etapa începe vineri, 18 noiembrie, la Cluj-Napoca acolo unde formaţia locală, "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca întâlneşte CS Energia Rovinari. Confruntarea este transmisă în direct de către Digi Sport 3, începând cu orele 20:00.

Sâmbătă, (19.11) are loc cel mai interesant duel al etapei între BC Timişoara şi CS Gaz Metan Mediaş. Cele două formaţii se luptă pentru primul loc în clasament, iar jocul va începe la orele 17:30 şi se vede la Digi Sport 3.

Tot sâmbătă (19.11), de la orele 18:00 se va disputa un derby al subsolului între CS Otopeni şi CSŞ Giurgiu. Partida are loc la Sala Sporturilor din Otopeni, iar transmisiunea este asigurată de către TVR 3.

Practic etapa cu numărul 9 se încheie duminică (19.11) cu partida dintre CS Dinamo Bucureşti şi BC Mureş Târgu Mureş. Confruntarea va debuta la orele 18:00 la Arena de Baschet din Bucureşti şi se va putea vedea pe TVR 3.

Duminică (20.11) de la orele 20:00 postul Digi Sport 3 va transmite înregistrarea partidei dintre CSM Oradea şi BCM U Piteşti. Jocul va avea loc sâmbătă, 19.11, de la orele 19:00 la Arena Antonio Alexe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!