Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Se lansează ”Lupii Negri Magazin”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.02.2012

Asociația fanilor echipei de baschet Gaz Metan Mediaș va lansa, cu ocazia meciului dintre echipa lor preferată și CSU Atlassib Sibiu, din cadrul etapei a XXII-a a Diviziei A, revista ”Lupii Negri Magazin”.

Așteptam de mult o asemenea inițiativă. Mă bucur foarte mult că au reușit să scoată o asemenea revistă. Vreau să vă spun că marea majoritate a sălilor unde se face un lucru profesionist există așa ceva. Încercăm și noi să îi sprijinim în continuare, a declarat Lucian Pătrașcu, managerul echipei, conform Nova TV Mediaș.

Primul număr al revistei are 14 pagini și cuprinde avancronica meciului la care va fi distribuit, programul etapei, două interviuri din tabăra lui Gaz Metan, două din cea a Sibiului, detalii despre Cupa României, Euroleague, Eurocup, un interviu surpriza și imagini cu galeria ”Lupii Negri”.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și CSU Atlassib Sibiu va avea loc miercuri, 22 februarie.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!